Metamorfose massage

Wat is een metamorfose massage.

Een metamorfose ofwel gedaanteverandering kennen we allemaal wel uit de natuur. Rups wordt vlinder, kikkervisje wordt kikker.

De metamorfose massage is een eenvoudige techniek dat het zelfgenezend vermogen activeert en creatieve groei bewerkstelligt. Het bewerkstelligt verandering ofwel metamorfose van binnenuit. 

Metamorfosemassage is een lichte massagevorm die op voeten, handen en hoofd wordt toegepast en houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest. Op de voeten brengt het de chackra’s in beweging, op de handen zorgt het ervoor dat de vrijgekomen energie gebruikt kan worden en op het hoofd zorgt het ervoor dat je je bewust wordt van de verandering die er plaats vind.  De aandacht wordt hierbij hoofdzakelijk op de reflexgebieden van de wervelkolom gericht die overeenkomen met de periode van voor de geboorte.

De altijd aanwezige levensenergie wordt vrijgemaakt. En krijgt de ruimte die nodig is. De veranderingen kunnen zich op lichamelijk, geestelijk of gevoelsmatig niveau of in combinatie hiervan voltrekken. Er kunnen ook op zeer subtiele niveaus nauwelijks of niet zichtbaar voor u plaatsvinden. Soms zult u pas veel later na de massage ineens merken dat er een verandering heeft plaatsgevonden.

Wanneer kiezen voor een metamorfose massage                                                                       

  • hormonale problemen
  • spanning
  • zwangerschap
  • autisme
  • ADHD
  • Eindstadium terminale ziekte